SMIT DIT ANGSTE BARN MED DIN INDRE RO

 7 trin til at
DÆMPE DIT BARNS URO
med din indre ro dit nærvær

Få min forældreguide og de trin jeg selv brugte som guideline til, 
at hjælpe mit barn i en særlig sårbar periode

JA TAK, SEND MIG GUIDEN NU!
  • Gitte Schnell

    “Jeg kan simpelthen bare ikke beskrive med ord, hvor meget Gitte har hjulpet først mig og derefter min teenager, vores familie.
    Allerede på 1. familiesession formåede Gitte efter kun 15 minutters tid at vinde vores teens tillid, givet familien et fælles sprog samt nogle værktøjer, så vi nu endelig kan forstå, kommunikere med og hjælpe vores barn på den rigtige måde”

Fra uro til ro

Vejen til det frie og trygge liv går igennem vores relationer og egen indre ro, livsvisdom og naturlige power. Når der opstår for meget angst og stress, så er der kommet ubalance i det flow.

Men heldigvis kan der godt gøres noget ved det

Om Gitte Schnell

Gitte Schnell er privatpraktiserende Psykoterapeut/MPF, Familiementor og Supervisor for fagprofessionelle og hos virksomheder.

Gitte er specialiseret i at behandle de bagvedliggende årsager til udviklingen af indre uro, angst, tankemylder, livsstress og utrygheder i det relationelle felt.

Dagligt hjælper hun unge, voksne, forældrepar og hele familier med at opnå mere samhørighed, glæde og frihed i deres fælles- og personlige liv. 

Og så er hun adoptivmor til en stor dreng i teenagealderen.

Om at hjælpe og inspirere andre

Gitte er kendt for sit nærvær og sin nysgerrighed på mennesker. Hun formår at skabe et fordomsfrit hjerte- og læringsrum, hvor der er plads til personlig udvikling, de svære snakke, det uperfekte og humor. 

Løbende afholder hun webinarer og online kurser - ofte målrettet mødre med sårbare tweens og teens. 

Herunder bio mødre, adoptivmødre, plejemødre og bonusmødre. 

Målet er at hjælpe kvinder med at genfinde den bedste version af dem selv - som mor, karrierekvinde og kærlighedspartner. 

 


LANDINGPAGE RETUCH